Dagen jeg flyttet til Oslo

Klokken 05.00 i morges ankom jeg Oslo med et stort flyttelass. Da hadde jeg, pappa og bestemor kjørt siden klokken halv åtte kvelden før. Så etter ha ventet en stund på en parkeringsplass for ikke å vekke roomien min før klokken seks, båret alle tingene mine opp i leiligheten og skrudd sammen pulten min var det på tide å si hade. Jeg må inrømme at jeg gråt en skvett opp trappen.

Så nå bor jeg i Oslo, dere. Det er rart. Jeg er ikke lenger omgitt av fjell, sjø og bruer, men av hus, bråkete biler og naboer. Mange naboer. Men dette blir nok fint!

For tiden har vi ikke Internett, så det blir ikke så myr oppdatering med det første. I dag skal jeg vaske og pakke ut slik at det blir beboelig her. Blir nok en tidlig kveld, for jeg har ikke sovet i hele natt.

Håper dere der ute har det bra, så preikast vi!

English:
At 5AM this morning I arrived in Oslo with my stuff, and now I’m officially living here!

  • heldige, heldige, heldige du som bor i oslo. jeg vil også bo der