Fem dager igjen

Nå er det bare noen dager igjen til jeg flytter tilbake til Storbritannia, så i går begynte jeg å pakke – igjen. Er nesten ferdig allerede, jeg bare venter på at noen av klærne mine skal tørke.

IMG_6541

Det blir ganske trist å dra nå, fordi det er nemlig ikke bare jeg som drar. Mamma og broren min skal også flytte, inn til sentrum av byen. Så nå må jeg pakke sammen hele rommet mitt før jeg drar og si hade til det fine området hvor jeg har bodd siden jeg var fem. Hade til myra, hade til åsen hvor jeg pleier å se solnedgangen fra og hade til bussen som bare går en gang i timen. Jeg sitter igjen med mange fine barndomsminner herifra med venner, fra skolen, bursdager, fridager tilbragt på fjellet og mye mer. Men siden jeg drar tilbake til England nå er nok dette et bra tidspunkt for de å flytte på så slipper jeg å hjelpe til.

IMG_6542

IMG_6545

Gjennom årene har rommet mitt endret seg mye. Fra jeg var 10 til 16 eller noe slikt var veggene mine fullstendig dekt med plakater av Harry Potter-skuespillere og andre kjendiser. Jeg hadde dukker, Lego og andre leker, som nå står på loftet. Jeg kjøpte ny seng og møbler for noen år siden, og kastet for litt siden ut skrivepulten min som jeg aldri brukte.

IMG_6549

IMG_6552

Alt i bokhylla her og skapet mitt er nå pakket i pappesker og står nå klar til å flytte. Hade, rommet!

IMG_6554