Heklet sminkefjernerpads

Å fjerne sminke før jeg legger meg er noe av det kjedeligste jeg vet. All creds til de som har lange rutiner før de går og legger seg, for her legger jeg meg enten med sminke på, eller så tar jeg som regel en sminkeserviett og fjerner sminken raskt. Jeg må ha noe som er raskt og enkelt, hvis ikke gjør jeg det rett og slett ikke. Men nå har jeg oppdaget hjemmelagde sminkefjernerpads!

Jeg hørte først om disse for rundt et år siden eller noe, og synes de så veldig kjekke ut – og ikke minst fine! Men jeg kan jo ikke hekle for fem flate øre, så jeg la fra meg tanken. Min mor, derimot, er veldig flink med håndarbeid, så jeg hadde tenkt til å spørre henne pent i sommer om ikke hun kunne hekle noen for meg. Men hun kom meg faktisk i forkjøpet! Hun fant noe restegarn i bomull som hun ville få brukt opp, og foreslo at hun kunne lage sminkefjernerpads til meg.

Jeg ba originalt om fem i hver farge, men hun brukte like så godt opp begge nøstene mens hun holdt på. Så nå har jeg 13 sminkefjernerpads i hver farge, 26 til sammen. Det burde holde en stund! Til padsene har hun brukt denne oppskriften fra Søstrene Miljeteig, og garnet Drops Cotton Light i fargene 30 og 31.

Jeg har ikke fått testet de enda, så kan oppdatere dere hvordan de fungerer når jeg har prøvd de en stund.

Fine, eller hva?

  • Herlighet, så smart! Det har aldri falt meg inn at er noe man kan lage! Jeg er også en notorisk sove-med-sminke-på-person(litt fordi det blir enklere å se hvor lineren skal være neste morgen, lenge leve latskapen 💁). Men sykt bra tips!

    • Jeg er også veldig dårlig til å fjerne sminken med mindre jeg har sminkeservietter, så håper at disse kan motivere meg til å gjøre det før jeg legger meg. Hadde heller aldri tenkt på det før jeg så de på Pinterest, utrolig hva man finner på internett! Tusen takk for kommentar! 💕