Margaret Rule Hall

vt-static
Bilde herfra.

For bare noen minutter siden fikk jeg endelig vite hvor jeg skal bo dette kommende skoleåret. Det er ganske mange forskjellige studentboliger å velge mellom i Portsmouth, men alt man kan gjøre er å søke og håpe på det beste. Jeg har endt opp i en av de jeg synes ser best ut, nemlig Margaret Rule Hall!

Rommene ser ganske romslige ut og jeg får eget bad. Jeg må dele kjøkken og oppholdsrom med seks-åtte andre studenter, noe jeg tror kan bli veldig gøy. I det minste kan jeg da bli kjent med noen med en gang jeg kommer dit. Det beste er vel at bygningen ligger rett ved universitetet, shoppegatene, togstasjonen (bare 90 minutter til London med tog!), havna og, ja, alt egentlig. For første gang i mitt liv trenger jeg ikke stå opp übertidlig for å ta bussen eller trikken til skolen, jeg kan sove!

Under to måneder igjen, wææææh jeg gleder meg!

 

  • Oioioi! Så spennende! Og så deilig det blir med eget bad! Det er kanskje en av de tingene jeg IKKE ville delt med noen. Felles kjøkken gjør derimot at man blir fortere kjent, og det er jo et pluss! Blir spennende og følge med deg! (For du tar vel med deg oss til Portsmouth? 😉 )

  • Jamie Akers

    Happy memories. I lived in 5-9-3 back in 2003. Nearly burnt the kitchen down twice, does the random man still walk his dog on the roof of the car park opposite every morning?!