Nytt hjem

My Room 1

My Desk

My Room 2

My Room 3

Bathroom

Closet

View from my room

Kitchen

Klesvasken er hengt opp, bilder av vennene mine er kommet på på veggen og jeg er klar for første natt på det nye rommet mitt. Jeg flyttet inn på mitt nye rom i Margaret Rule Hall i dag og liker det bra så langt, selv om hele plassen stinker klorin. Det er ikke den fineste plassen jeg har vært, men studenter skal vel bo billig og enkelt, så stedet har en viss sjarm. Rommet er iallfall mye større enn jeg trodde det kom til å være, og jeg har god plass til alle tingene mine. Det er til og med plass nok til å ha overnattingsgjester her. Og for første gang har jeg mitt eget bad! Og siden rommet mitt er helt i enden av bygningen har jeg hele TRE vinduer! Kjøkkenet, som er delt, er også veldig stort.

Jeg har brukt hele dagen i dag på å bære kofferter fra hotellet til kommet mitt, vasket og pakket ut. Jeg kjøpte et fint baderomssett og andre praktiske ting til rommet. Akkurat nå er jeg helt alene på denne etasjen, men jeg har sett lys på i rom i andre etasjer. Jeg tror han ene roomien min fra Hongkong flytter inn i morgen, og så kommer de britiske neste uke. Det er fortsatt to som skal bo i denne leiligheten som jeg ikke vet hvem er enda (de andre har jeg blitt litt kjent med via Facebook allerede), så jeg er spent på hvem som dukker opp.

Så langt er alt bra. Trives i Portsmouth så langt og jeg blir kjent med nye folk daglig. Er også blitt bedt i bursdag på fredag, det kan jo bli gøy!

 

  • Malene

    Spennende, please tell me more! 😀 Og mer bilder av rommet når du kommer så langt! Utsikta fra rommet vil vi også se 😀