Stål er tingen

Før jul i fjor var jeg i ekstase da jeg kjøpte min første vannflaske av stål fra souvenirbutikken til universitetet mitt. Den var rød og hadde universitetslogoen på, og jeg likte den utrolig godt. Helt til den gikk lekk og lagde en svær dam nederst i veska mi.

Siden da har jeg vært på leting etter en ny stålflaske. Den gamle rommet 0,5dl, som er ganske vanlig størrelse på en flaske. Jeg drikker veldig lye vann, og ønsket derfor å finne en flaske som var litt større. Jeg ville også ha en flaske som ikke hadde plastkork.

Det viste seg å bli en utfordring.

Jeg sjekket forskjellige kjedebutikker her i Kristiansund, slik som Kitch’n, men der hadde de kun stålflaske med plastkork. Jeg skjønner ikke helt poenget med å ha miljøvennlige stålflasker med plastkork, men det er en annen sak.

Til slutt fant jeg fram til beeorganic.no og denne nydelige flasken fra Klean Kanteen. Flasken og korka er begge av stål, og detaljen oppå er laget av bambus. I tillegg har den håndtak, som gjør at den er lett å bære rundt. Den kommer i to størrelser, en på 500ml, og en på 800ml slik som min er. Jeg har brukt den i fem dager nå og er veldig fornøyd!

I tillegg kjøpte jeg meg en matboks av stål som jeg kan bruke til å ha med lunsj på jobb i. På Bee Organic hadde de matesker med forskjellige størrelser, dybde og antall rom. Jeg endte opp med denne fra Lunch Bots som er litt dypere enn mange av de andre – perfekt til en liten stabel med polarbrød, salat, eller liknende. Den har en deler i midten som kan tas inn og ut – veldig kjekt. Det eneste jeg har å påpeke med denne mateska er at man må ha deleren i for at lokket skal sitte! Jeg ønsket å ta ut min og bruke hele boksen en dag, men da ville ikke lokket sitte på. Jeg har ikke kontaktet leverandøren for å høre om det er en feil med den eller noe, men er mulig jeg gjør det.

Det å bestille fra Bee Organic for første gang gikk også veldig bra. Pakken ankom veldig raskt. De var brukt papirteip utenpå eska, og alt på innsiden var pakket i resirkulærbart papir med unntak av matesken som var pakket i bobleplast. Men noe må jo bare pakkes litt ekstra forsiktig, slik er det bare.

Jeg er iallfall veldig fornøyd med produktene og nettbutikken, og kommer nok til å bestille derifra igjen. (Dette innlegget er IKKE sponset, forresten.)